1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Aydınlıkevler'de Halk Buluşması
Kars Nisan Karına Teslim OLDU

Kars Nisan Karına Teslim OLDU

Kars'ta gün boyu devam eden kar yağışının ardından akşam saatlerinde etkili olan tipi günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

A+A-

Kars’ta gün boyu devam eden kar yağışının ardından akşam saatlerinde etkili olan tipi günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi.
Kars kent merkezi “Kış geri geldi” dedirten görüntülere sahne oldu. Akşam saatlerinde etkili olan tipi gece saatlerine kadar sürdü. Sağa-sola kaçışan vatandaşlar işyerlerine sığınırken, evlerine girenler ise bir daha dışarı çıkmadı.

Dışarıda işi olanlar ise nefes almakta bile zorlandı. Kentte adeta göz gözü görmez oldu. Sürücüler bile araçlarına güçlükle ulaşabildi. Ali Gaffar Okkan Bulvarı Mihralibey köprüsünde araçlar buzlanma nedeniyle güçlükle hareket edebildi. Kars Emniyeti trafik ekipleri de buzlanma olan bölgelerde önlem alarak sürücüleri uyardılar. Belediye ekipleri de buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yaptı.
Kentte tipi etkisini sürdürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.