1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 50 Yıldır Kesmediği Bıyıkları İle "Pala" Lakabını Aldı
Kars İl Koordinasyon Kurulu TOPLANDI

Kars İl Koordinasyon Kurulu TOPLANDI

Kars'ta 2013 yılının ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Eyüp Tepe başkanlığında yapıldı.

A+A-

Kars'ta 2013 yılının ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Eyüp Tepe başkanlığında yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Eyüp Tepe'nin de ilk toplantısı oldu. Toplantının açılışı konuşmasını yapan Eyüp Tepe, Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri'ne yaklaşık 18 bin vatandaşın katıldığını söyledi. Vali Tepe, "Yürüyüşe 20 bin kişi katıldı ama Sarıkamış'tan 20 milyon insan haberdar oldu. Misafirlerimizi o soğuk kış şartlarında, o soğuk atmosferde 8.5 kilometrelik hiç azımsanmayacak bir mesafede yürütmek gerçekten zor bir işti. İnşallah önümüzdeki yıllarda da Kars'ımıza yakışır şekilde bu organizasyonu gerçekleştiririz. Bu çok önemli bir program. Bu program sayesinde hem Karsımızın hem de Sarıkamış'ın bir bakıma iyi bir tanıtımını yaptık. Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki bilboardlarda Kars'ın ve Sarıkamış'ın isminin anılması çok önemlidir" diye konuştu.

Vali Eyüp Tepe'nin konuşmalarının ardından önce Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, söz aldı. Bozkuş, belediye olarak 2012 yılında yapılan ve tamamlanan yatırımlar ve 2013 yılında hayata geçirilecek projelerle ilgili geniş bilgi verdi.

Başkan Bozkuş, 2013 yılında Kars'ın tamamen görsel anlamda da değişeceğini ve bu değişimin Kars'a çok şey kazandıracağına dikkat çekti.

Daha sonra sırasıyla KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ve diğer yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri söz alarak kurumlarıyla ilgili yapılan ve hayata geçirilecek yatırımlarla ilgili bilgiler verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.