1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Karakurt'ta 'Baraj ve İstimlak' Tepkisi
Kars Esnafına 'Esnaf Sarayı' YAPILACAK

Kars Esnafına 'Esnaf Sarayı' YAPILACAK

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KARSESOB) Esnaf Sarayı'nın yapımı için girişimlere başladı.

A+A-
Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KARSESOB) Esnaf Sarayı'nın yapımı için girişimlere başladı.
 
KARSESOB Başkanı Adem Burulday, oda vizyonuna uygun, alt yapısı tamamlanmış ve kurumsallaşmış bir kimlik kazanılması için projeler başlattıklarını vurguladı.
 
KARSESOB Başkanı Burulday; “Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın vizyon ve misyonuna uygun, altyapısı tamamlanmış ve kurumsallaşmış bir kimlik kazanması için yeni projeler geliştirmemiz gerekiyor” dedi.
 
Hizmet içi eğitime önem veren, yeniliklerden ve fırsatlardan haberdar olan, güler yüzlü hizmet anlayışıyla sorunlara çözüm üreten uzman bir kadro ile çalıştıklarını belirten, Başkan Adem Burulday, Karslı esnafımıza oda hizmetlerinin dışında danışmanlık desteğinin verildiğini de sözlerine ekledi.
 
KARSESOB Başkanı Adem Burulday; “Kars’ın istihdam ve iş hacmini artırmak için elimizi taşın altına koyduk. Hedefimiz Kars’a ve Karslıya yakışan yeni bir “Esnaf Sarayı”nın yapılmasıdır. Kars’a modern bir “Esnaf Sarayı” kazandırmak için girişimlerde bulunduk. Girişimlerimizden olumlu sonuç aldık. Yer temini için de çalışmalar sürüyor, Allah nasip ederse çok yakın bir zamanda bu müjdeyi Kars halkıyla paylaşacağız” diye konuştu.
 
Kars’ın esnaf ve sanatkarını her alanda destekleyen, “Esnaf Sarayı” yapımı için de yer temini konusunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Kars Valisi Ahmet Kara olmak üzere İl Defterdarı Hanifi Eraslan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Salgar’a sonsuz teşekkür ettiklerini ifade eden Başkan Burulday, “Valimiz Ahmet Kara, esnaf ve sanatkara büyük önem veriyor. Çalışmalarımıza hem destek oluyor. Hem de katkı sunuyor. Bu güzel çalışma ortamında iyi bir güç birliği sağladık. Bütün yöneticilerimizle birlikte bu gücü Kars için kullanacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.