Kars Belediyesinden Bahar TEMİZLİĞİ

Kars Belediyesi'nden Bahar TEMİZLİĞİ

Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, caddeleri süpürmekle kalmıyor, kaldırımları da su ile yıkıyor.

A+A-

Kars Belediyesi, ilkbaharın gelmesiyle temizlik çalışmalarına başladı.

Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, caddeleri süpürmekle kalmıyor, kaldırımları da su ile yıkıyor.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Vatandaşın sağlığı için her noktada azami temizliğe önem veriyoruz. Yalnız vatandaşlarımızında çöplerini gelişi güzel atmamaları gerekiyor. Ancak ele ele vererek bu şehiri daha temiz, yaşanılabilir bir kent haline getirebiliriz" dedi.

Kars Belediyesi zorlu ve sert geçen kış mevsiminin ardından bahar temizliğine başladı. Kış aylarında kirlenen kaldırımlar itfaiye müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırımlar tazihli su ile yıkanarak temizlendi.

Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Dr.Metin Sözen Caddesi'nin kaldırımlarını boydan boya yıkayarak temizlemesi vatandaşlar tarafındanda memnuniyetle karşılandı. Cadde üzerindeki esnaf, itfaiye ekiplerinin yıkıdığı kaldırımları süpürerek belediye çalışanlarına yardımcı oldu.

Havaların ısınmasıyla birlikte kalıdırımları yıkamaya başlayan belediye, kent merkezinde bulunan bütün caddelerin kaldırımlarını yıkayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum