1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta ‘Kar’ Manzaraları
Kars Belediyesinde Hizmet İçi EĞİTİM

Kars Belediyesi'nde Hizmet İçi EĞİTİM

Kars Belediyesi, motivasyonu artırma ve iş yaşamını kolaylaştırıp verimliliği de yükseltmek için tüm personeli hizmet içi eğitimden geçiriyor.

A+A-

Kars Belediyesi, motivasyonu artırma ve iş yaşamını kolaylaştırıp verimliliği de yükseltmek için tüm personeli hizmet içi eğitimden geçiriyor.

İHA'nın haberine göre; Yönetmelik, İmar Kanunu, 657 Devlet Memurları Kanunu, Zabıta Kanunu, Yerel Yönetimlerle Merkezi Yönetim İlişkileri, Yapı Denetimi, 775 Sayılı Gece Kondu ve 2942 sayılı kamulaştırma kanunları 5018 Sayılı Kanun, 4734 Kamu İhale Kanunu, İş Yeri Açma Çalıştırma ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunları konularında belediye çalışanları 4 günlük hizmet içi eğitim seminerine tabi tutulacak.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye çalışanlarının başka illere gitmeden burada hizmet içi eğitime tabi tutulduklarını söyledi.

Başkan Nevzat Bozkuş; "Biz de bu anlam içerisinde ağırlıklı olarak belediyenin yükünü çeken birimlerin günümüzün gerek teknolojine uygun, gerekse değişen kanunlara, yasalara, yönetmeliklere uygun bir şeklide hizmet içi eğitimi almaları lazım. Daha önce buradan bütün personelimiz başka illere gönderiyorduk. İşlerimizin aksama noktasında sıkıntılı oluyordu" dedi.

Bozkuş; "Kurum içerisinde böyle bir eğitimin verilmesi hocalarımız için belki zor olacak, ama bizim için kolay olacak. Çünkü personelimiz işlerinden aşırı derece kopmadan hem işlerini yürütecekler, hem de kendilerinin eksik olan noktalarında hizmet içi eğitimi alacaklar. Bu anlam içerinde bu eğitim düzenlendi. İlimize ve belediye çalışanlarına hayırlı olsun" diye konuştu.

Kars Belediyesi'nin eğitim seminerleri 4 gün devam edecek. Her müdürlük personeli eğitim süreci sonucunda tüm eğitmenlerden farklı konularda eğitimini tamamlamış olacak.

Mevzuat Yayıncılığın düzenlediği seminere, Mevzuat Yayıncılık Müdür Yardımcısı Yasemin Kılınç, Mustafa Dönmez, Hafize Zülüflü, Cemal Özyardımcı ve Ercan Doğan tarafından belediye çalışanlarına uzmanlık alanlarında bilgiler verildi.

Seminerde; iş yaşamında davranış biçimleri, etkili iletişim teknikleri, takım çalışması, yönetim ve organizasyon gibi konularda bilgi aktardı. Seminerin önemli bir bölümü ise uygulamaya ayrılarak teoride öğretilenler pratikle pekiştiriliyor. Seminerin ilk günün sonunda semineri veren hocaları Başkan Bozkuş, makamında konuk etti. Seminer hakkında hocalardan bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.