1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Korku Dolu Saatler... Güngören Otel'inde Yangın!
Kars Adliyesi KARIŞTI

Kars Adliyesi KARIŞTI

Kars'ta evinden zorla kaçırılan S.B.'nin ilk duruşmasında taraflar, adliye önünde birbirine girdi.

A+A-
Kars'ta evinden zorla kaçırılan S.B.'nin ilk duruşmasında taraflar, adliye önünde birbirine girdi.
 
Yaklaşık 5 ay önce Çakmak Köyü'nden 15 kişilik bir grup Merkez Söğütlü Köyü'nde S.B. (24) isimli genç kızı evinden zorla kaçırmış ve genç kızın ayağının kırık olmasına rağmen günlerce doktora götürmemiş, acılar içinde bekletmişti. Genç kızın zorla kaçırılması olayı ile ilgili olarak sürdürülen soruşturma kapsamında 6 kişi tutuklanmıştı. 5 ay sonra iki tarafında hazır bulunduğu duruşmada, adliye içerisinde taraflar birbirleriyle kavga etti. Adliye önüne sevk edilen Çevik Kuvvet ekipleri olayları yatıştırmakta zorlandı. Kavga eden taraflardan 5 kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Polis otosunun arkasında bulunan ve kız tarafı olduğu sonradan öğrenilen 1 kişinin ellerinin arkadan kelepçeli olması ise dikkat çekti.
 
Çevik Kuvvet ekipleri Adliye önünde bulunan tarafları bir süre sonra bölgeden uzaklaştırdı. Davanın, geç saatlere kadar devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.