1. HABERLER

  2. Kars, 3. Van Turizm Fuarı'na KATILDI
Kars, 3. Van Turizm Fuarına KATILDI

Kars, 3. Van Turizm Fuarı'na KATILDI

Kars Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Kars'ın tanıtımı için ulusal ve uluslararası bütün fırsat ve imkanların değerlendirildiğini söyledi.

A+A-

Kars Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, "İlin kültür ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için ilimizde önem taşıyan her türlü değerimizin ve kıymetimizin zaman ve yer mefhumu gözetmeden il içinde ve il dışında tanıtımına devam edilecektir" dedi.

Doğanay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kars'ın tanıtımı için ulusal ve uluslararası bütün fırsat ve imkanların değerlendirildiğini söyledi. Müdürlüklerinin kültürel ve turizm faaliyetlerinde meydana gelen değişim ve dönüşümü yakından takip ettiğini anlatan Doğanay, kentin kültür ve turizm potansiyelinin tanıtımı ve pazarlanmasının yapılabilmesi için yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katıldıklarını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından açılışı yapılan "3. Van Turizm Fuarı"na katıldıklarını vurgulayan Doğanay, şunları kaydetti:

"Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Van Valiliği'nin katkılarıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Van Turizm Fuarı yerli ve yabancı birçok firmaya ev sahipliği yaptı. Fuarda Kars'ın standı yoğun ilgi gördü. Ziyaretçilerimize Kars'ın tarihi, doğal güzellikleri ve turistik değerlerini yansıtan doküman ve tanıtıcı materyallerin dağıtılması iyi bir tanıtım fırsatı yaratmış oldu. Fuarın ilimizin turizm potansiyelinin değerlenmesi açısından önemli katkılar sağladığını düşünüyorum."

Stantlarına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Doğanay, "İlin kültür ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için ilimizde önem taşıyan her türlü değerimizin ve kıymetimizin zaman ve yer mefhumu gözetmeden il içinde ve il dışında tanıtımına devam edilecektir" dedi.

Doğanay, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sınır komşularıyla sınır ticareti ve vize işlemlerine getirilen kolaylıklar nedeniyle turist giriş ve çıkışlarında hareketlilik gözlendiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.