1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ankaralı Öğrenciler Meslekleri İkbu’lu Akademisyenlerden Tanıyacak
Karakolda Dövülen Polis, İntihar ETTİ

Karakolda Dövülen Polis, İntihar ETTİ

Sivas'ta tartıştığı 3 kişi tarafından polis merkezinde darbedilen polis memuru, tedavi gördüğü hastanede tabancayla kendini vurarak intihar etti.

A+A-
Sivas'ta tartıştığı 3 kişi tarafından polis merkezinde darpedilen polis memuru, tedavi gördüğü hastanede tabancayla kendini vurarak intihar etti.
 
Gemerek ilçesinde Yeniçubuk Şehit Şahin Kabasakal Polis Merkezi'ne gelen 3 kişi, merkezde görevli polis memuru 35 yaşındaki Zafer Bulun ile özel olarak görüşmek istedi. Bunun üzerine Bulun, merkezdeki bir odada bu kişilerle yalnız görüştü. Zafer Bulun'un telefonla bir süredir görüştüğü E.H. adlı bir kadının eşi ve 2 akrabası olduğu öne sürülen bu kişiler, Bulun'u polis merkezindeki odada darbetti. Diğer polislerin araya girmesiyle kavga sona erdi.
 
Darbedildikten sonra meslektaşları tarafından Gemerek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve sabaha kadar müşahede altında tutulmasına karar verilen Zafer Bulun, sabaha karşı hastanede tabancayla kendini vurdu.
 
Başından ağır yaralanan Bulun, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan 11 yıllık polis memuru Zafer Bulun'un, 5 yıldır Gemerek'te görev yaptığı bildirildi.
 
Bu arada, polis memuru Bulun'u darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, Pazartesi günü adliyeye getirilmek üzere savcılık talimatıyla önce serbest bırakıldı.
Ancak intiharın ardından sözkonusu kişiler tekrar gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.