1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Dişli, “Gazetecilik Fedakarlık İsteyen Bir Meslektir”
Karakolda 155 Polis İmdat'ı ARADI

Karakolda 155 Polis İmdat'ı ARADI

Tartıştığı polisler tarafından darp edilen Sezer Çelenk, karakolda da dayak yiyince 155 Polis İmdat'ı aradı.

A+A-
Tartıştığı polisler tarafından darp edilen Sezer Çelenk, karakolda da dayak yiyince 155 Polis İmdat’ı aradı. Ancak Sezer, bu kez de polisten yardım istediği için dövüldü.
Sezer Çelenk, Mecidiyeköy'de arkadaşlarıyla yürürken polis tarafından durduruldu. Polis ile Çelenk arasında tartışma çıktı.
 
Çelenk, olayı şöyle anlattı: “Kimliğimi çıkardım verdim. ‘Ben senden kimlik istedim mi lan’ dedi. Ben de ‘Lan mı diyosun’ dedim.”
 
Sezer Çelenk, bu tartışmanın üzerine karakola götürüldü.
 
Polisten dayak yiyen Çelenk, nezarethanedeyken 155 Polis İmdat’ı aradı.
 
Çelenk, şöyle konuştu: “Dedim ki ‘Kuştepe Karakolu’ndayım, zor durumdayım. Bu gece beni burada iyi etmezler.’ Telefondaki kişi ‘Sana bir şey yapamazlar, orada kameralar var. Sen rahat ol’ dedi. “
 
Çelek, telefondayken nasıl dayak yediğini şöyle ifade etti: “Ben 155’i arıyorum diye memurun biri elimden telefonu aldı. Bana kafayı bir vurdu, ben orada bayıldım. Bayağı da vurdular” diye konuştu.
 
Bugüne kadar hiç karakola düşmediğini belirten Çelenk “Hiçbir sabıka kaydım olmadı” dedi.
Sezer Çelenk, polisler hakkında suç duyusunda bulundu.
 
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü, şahsın kimlik kontrolü sırasında sarhoş olan şahsın polislere küfrettiği, karakol kayıtlarında hiçbir şekilde müdahale edilmediğinin görüldüğünü açıkladı. Şişli Emniyeti görüntülerin de savcılığa verildiği bildirdi.
 
Savcılık, Sezer Çelenk hakkında da soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.