1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Tarihi Eser Operasyonu... 'Peynir Paketi'nden Objeler Çıktı
Kar Maskeli TECAVÜZCÜ DEHŞETİ

Kar Maskeli TECAVÜZCÜ DEHŞETİ

Kağızman'da üniversite öğrencisi bir kız okul çıkışında 3 kişinin saldırısına uğradı.

A+A-
Kağızman'da üniversite öğrencisi bir kız okul çıkışında 3 kişinin saldırısına uğradı.
 
Kars'ın Kağızman ilçesinde bulunan Kafkas Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksekokulu öğrencisi 21 yaşındaki S.T., akşam ders çıkışında okuldan ayrılarak kaldığı yurda gitmek üzereyken, okulun bahçesinde yüzleri maskeli 3 kişinin saldırısına uğrayarak taciz edildi.
Edinilen bilgilere göre, S.T. dersi bittikten son okulun bahçesinde yürüdüğü sırada yüzleri maskeli 3 kişi tarafından ağzı kapatılarak zorla karanlık bir yere götürüldü. S.T.'yi karanlık ve kimsenin olmadığı yere götüren maskeli 3 kişi, kıza saldırmaya başladı. Tecavüz edilmek istenen S.T.'nin üzerindeki kıyafetler çıkartılarak taciz edildi. Bu arada bir boşluk bularak bağırmaya başlayan S.T. sesini kimseye duyuramadı. Maskeli 3 kişiye direnen kız öğrencinin kafası taşlara vurularak bayıltılmak istendi. Bu sırada etraftan geçenleri gören saldırganlar, S.T.'yi yarı çıplak bırakarak kaçtılar.
 
S.T.'yi yarı çıplak ağlayarak gören ve olay yerinden geçen vatandaşlar, hemen genç kıza yardımcı oldular. Üzeri toparlanan üniversite öğrencisi vatandaşlar tarafından Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. S.T.'nin verdiği ifade üzerine harekete geçen polis, Kağızman meslek Yüksek Okulu'na olayın yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenen bölgede elde edilen bulgular doğrultusunda polis maskeli saldırganların peşine düştü.
Sırtında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan S.T.'nin yaşadığı olaydan dolayı psikolojisinin bozulduğu, tedavi altına alınan öğrencinin genel sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.
OKULUN GÜVENLİK GÖREVLİSİ MÜDAHALE ETMEDİ
Yaşadıklarını anlatan S.T., orada bulunan okulun güvenlik görevlisinin müdahale etmediğini söyledi.
Olayı duyan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Kağızman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, arkadaşlarına yapılan saldırının ilk olmadığını, daha önce bu tür olaylara maruz kalan arkadaşlarının olduğunu ve bu yüzden birçok arkadaşlarının okulu bırakmak zorunda kaldıklarını ileri sürdüler.
 
Kağızman Meslek Yüksekokulu önünde yaşanan olayın ardından polis alarma geçti. Kağızman polisi şimdi her yerde maskeli saldırganları arıyor. Saldırganların bir an evvel yakalanmaları için ilçenin giriş-çıkışları da polis tarafından kontrol ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum