1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Kanser Hastası Elçi'ye TERBİYESİZLİK
Kanser Hastası Elçiye TERBİYESİZLİK

Kanser Hastası Elçi'ye TERBİYESİZLİK

Şerafettin Elçi'nin kendisini devlet projesi olarak tanımlamasına karşı çıkan Kemal Burkay hayli tartışılacak bir tepki verdi.

A+A-

Şerafettin Elçi'nin bir devlet projesi olarak adlandırdığı ve "Kendisine acıyorum" dediği Kemal Burkay, "Anlaşılan Şerafettin'in yalnızca saç sorunu yok, beyin de sorunlu..." diyerek kanser hastası olan Şerafettin Elçi'ye çok tartışılacak bir cevap verdi.

Şerafettin Elçi'nin kendisini devlet projesi olarak tanımlamasına karşı çıkan Kemal Burkay hayli tartışılacak bir tepki verdi. Burkay, kanser hastası Şerafettin Elçi hakkında, "Anlaşılan Şerafettin'in yalnızca saç sorunu yok, beyin de sorunlu" şeklinde ifade kullandı.

"Bana acıma Şerafettin, kendine acı!"
Burkay, Elçi'nin eleştirilerine, "Anlaşılan Şerafettin’in yalnızca saç sorunu yok, beyin de sorunlu… Şerafettin bana acıdığını söylemiş!.. Bana acıma Şerafettin, kendine acı! Hastalık da ölüm de elbet herkesin başına gelebilir. Onun için "emri ilahi" denir. Ama şükür benim aklım da sağlığım da henüz yerinde" ifadelerini kullandı.

"Kemal Bey'in tutumuna acıdım"
Şerafettin Elçi, Radikal gazetesine yaptığı açıklamada, Burkay hakkında, "Gelip 'devletin politikasından çıkmayacağım' diye tamamen anti-PKK’cilik yaparak sen PKK’yi etkileyemezsin ki. Burkay’ın politik olarak en ufak bir etkinliği olmaz. Kemal Bey’in halkla ilgisi yok ki. Onun devlet projesi olması Kürtlerde tasvip görmez, aksine nefret uyandırır. Şahsen Kemal Bey’in tutumuna acıdım" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.