1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Hakkari'de Küçük Çocuğu Depoya Kapatan 'Zincir Market'e Soruşturma
Kalkınma Vakfının Tanışma YEMEĞİ

Kalkınma Vakfı'nın Tanışma YEMEĞİ

Kars Kalkınma Vakfı Ankara Çırağan Restoran'da düzenlediği gecede bölge milletvekilleri ile tanışma yemeği düzenledi.

A+A-

Kars Kalkınma Vakfı Ankara Çırağan Restoran’da düzenlediği gecede bölge milletvekilleri ile tanışma yemeği düzenledi.

Yemekte milletvekilleriyle birlikte Ankara Kars Kalkınma Vakfı yönetimi ile Karslı iş adamları ve Kars, Ardahan ve Iğdır milletvekilleri katıldılar.
Kars Kalkınma Vakfı Başkanı Zeki Nacitarhan yemeğin açış konuşmasında, “Kars, Ardahan, Iğdır’dan seçilen milletvekilleriyle diğer illerden seçilen Kars, Ardahan, Iğdır kökenli sayın milletvekillerinin, Kars’ın sorunlarının çözümünde güçlerini birleştirerek iktidar milletvekillerinin öncülüğünde dayanışma içerisinde olmalarını ve özel sektör yatırımlarının bölgeye yönlendirilmesi için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasında kendilerinden çok şey beklediğini, iş adamlarının da bölgede ekonomiyi canlandıracak ve işsizliği ortadan kaldıracak yatırımlara yönelmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde toplantıya katılanların tanışmalarının ardından söz alan Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Iğdır Milletvekili Sinan Ogan da bölgeyle ilgili düzenlemelerde birlikte hareket etme sözü verdiler.
Katılanların önerilerini toparlayan Vakıf Başkanı Zeki Nacitarhan, “Ocak ayı içerisinde tüm milletvekilleri, daha geniş katılımlı iş adamları ile birlikte Ankara ve İstanbul vakıflarının organizasyonunda panel şeklinde yapılması önerisinde bulunmuş, tüm katılanların onayıyla kararlaştırılmıştır.” dedi.
Milletvekilleri ve iş adamları böyle bir toplantı organize ederek herkesi bir araya getiren, Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin sorun ve çözümlerini tartışma olanağı sağladığı için Ankara Kars Kalkınma Vakfı Yönetimine ve onların şahsında Vakfı Başkanı Zeki Nacitarhan’a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini bildirerek yemekten ayrıldılar.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.