1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. SGK: 'Yapılandırmayan Kalmasın..!'
Kaldırım Buzları Ekiplerce KIRILIYOR

Kaldırım Buzları Ekiplerce KIRILIYOR

Kars Belediyesi'nin oluşturduğu 'Buz Kırma ve Kar Temizleme' timi kentin dört bir yanında çalışma yapıyor.

A+A-

Kars Belediyesi'nin oluşturduğu “Buz Kırma ve Kar Temizleme” timi kentin dört bir yanında çalışma yapıyor.

Yurdun büyük birçok bölgesinde olduğu gibi Kars’ta da kar yağışı günlerdir etkisini sürdürüyor. Karla birlikte kaldırımlarda oluşan buzlanmalara ise belediye ekipleri tarafından müdahale ediliyor. Belediyenin “Buz Kırma ve Kar Temizleme” timi kentin dört bir yanında buz operasyonu yapıyor. Kürek ve kesici aletlerle kırılan buzlar yol kenarına taşınıyor. Buradan da greyderlerle toplanarak Kars Çayı’na götürülüyor. “Kat-Kut” seslerinin eksik olmadığı kentte vatandaşlar ve esnaflarda kendi ev ve işyerlerinin önünü temizliyor.

KARS’TA 7 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI
Kent merkezine bağlı köylerde kapalı köy yolu bulunmazken, Arpaçay İlçesi’nde 1, Selim İlçesi’nde 1, Sarıkamış İlçesi’nde de 5 olmak üzere bu saat itibariyle İl genelinde toplam 7 köy yolu ulaşıma kapalı. İl Özel İdaresi ekipleri kapalı olan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.