1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. CHP'li Alp, 'Hastane İhale Bedelleri, 8 ayda yüzde 300 Arttı
Kağızmanda PKK Saldırı DÜZENLEDİ

Kağızman'da PKK Saldırı DÜZENLEDİ

Kars'ın Kağızman ilçesi Yankıpınar köyü kırsalında güvenlik güçlerine saldırı düzenledi.

A+A-

Kars'ın Kağızman ilçesi Yankıpınar köyü kırsalında güvenlik güçlerine saldırı düzenledi.

İHA'nın haberine göre, Kağızman Yankıpınar köyü kırsalında keşif yapan sivil ekibe, PKK tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırı da 3 askerin yaralandığı bildirildi.

Yankıpınar köyü kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK militanı arasında başlayan sıcak çatışmanın devam ettiği ve çatışmada 1 yüzbaşı, 1 astsubay ve 1 uzman çavuşun yaraladığı bildirildi.

Yaralı astsubay ve uzman çavuş askeri helikopterle Erzurum Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralı yüzbaşı için havanın kararması nedeniyle helikopter indirilemediği ve yaralı yüzbaşının ambulansla bölgeden alındığı belirtildi.

Haberin Devamı..

Kars'ın Kağızman ilçesinde dün meydana gelen çatışmada yaralanan Astsubay M.A., Ankara GATA'ya sevk edildi.

Dün öğle saatlerinde Yankıpınar köyü yakınlarında çıkan çatışmada yaralanan 3 askerden durumu ağır olan astsubay M.A., Ankara GATA'ya sevk edildi. Askeri helikopterle Kars Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı Jandarma Astsubay M.A., sabah saatlerinde Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edildi.

Yaralanan diğer 2 askerin tedavilerinin ayakta yapıldığı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.