1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu
Kağızmanda Kavga 1 Ölü, 16 YARALI

Kağızman'da Kavga 1 Ölü, 16 YARALI

Kars'ın Kağızman İlçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir hamile kadın ölürken 5'i ağır toplam 16 kişi de yaralandı.

A+A-

Kars'ın Kağızman İlçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir hamile kadın ölürken 5'i ağır toplam 16 kişi de yaralandı.

Karacaören ve Dut köylerinde oturan Musa K. ile Yalçın Ö. dün Kağızman'da kavga etti. Vatandaşların araya girmesi ile ayrılan gençler bugün aynı yerde yine kavgaya tutuştu. Musa K.'nın yaralandığı öğrenen yakınları, Kağızman Devlet Hastanesine gelerek yakınında ki kafeteryada oturan Yalçın Ö.'nün yakınlarına av tüfeğiyle ateş açtı. Bunu öğrenen kmarşı taraf, silahlı olarak hastanenin acil ünitesi önüne geldi ve karşı grupla çatışmaya girdi.

Kan gölüne dönen hastane önünde 2'si bayan toplam 15 kişi yaralandı. Yaralanan şahıslardan durumu ağır olan 6'sı Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hamile olduğu öğrenilen Gülten K. ise Kağızman'dan Kars'a ambulansla gönderilirken yolda yaşama veda etti. Çıkan olaylar nedeniyle Kağızman ve Kars Devlet Hastanelerinde etkin önlem alındı.

Olaylarla ilgili 9kişi gözaltına alınırken, kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.