Kağızmanda Askerler ZEHİRLENDİ

Kağızman'da Askerler ZEHİRLENDİ

Kağızman'da yemekten zehirlenen 10 Jandarma Özel Harekat timi, hastanelik oldu.

A+A-

Kağızman'da yemekten zehirlenen 10 Jandarma Özel Harekat timi, hastanelik oldu.

DHA'nın haberine göre, Kars'ın Kağızman İlçesi'nde yedikleri yemekten zehirlenen Jandarma Özel Harekat timinde görevli 10 asker hastaneye kaldırıldı.Erzurum'dan bir süre önce Kağızman İlçesi'ne gelen 75 kişilik Jandarma Özel Hareket timi, dün akşam yemeğinden sonra geceyi geçirmek üzere araziye çıktı. Saat 02.00 sıralarında operasyon bölgesindeyken 10 askerde mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri başgösterdi. Rahatsızlanan askerler, askeri araçlarla araziden alınarak Kağızman Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve burada tedavi altına alındı. Akşam yemeğinde yedikleri birşeyden zehirlendikleri belirlenirken, uzman çavuşlar Tuncay Ucan ve Orhan Karakuş'un sağlık durumlarının diğer 8 askere göre daha ağır olduğu bildirildi.

Zehirlenenlerin sayısının artabileceği ihtimaline karşı Kağızman Devlet Hastanesi hasta kabulüne hazır duruma getirildi. Olayla ilgili Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve Kağızman Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Murat Evren hastaneye giderek askerlerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.