1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Serhat TV İnternet Yayınına BAŞLADI
Kağızman'da Tiyatroya Yoğun İLGİ

Kağızman'da Tiyatroya Yoğun İLGİ

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 'aşk grevi' adlı oyun sergilendi.

A+A-
Kars’ın Kağızman İlçesi’nde ‘aşk grevi’ adlı oyun sergilendi.
Kağızman Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği tiyatro gösterisine yoğun ilgi olduğu gözlendi.
 
Her şeye Rağmen Tiyatro ekibinin hazırlayıp oynadığı ve Kağızman Halk Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda gösterilen oyun iki seans olarak gösterildi. Sabah saatlerinde öğrencilere perdelerini açan her şeye rağmen tiyatro ekibi, öğlenden sonra da Kağızmanlılarla kucaklaştı.
 
Kağızman Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, öğrencilerin sosyal ve kültürel alanlarda daha fala bilgi sahibi olmaları açısından bu tür faaliyetleri yapacaklarını söyledi.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay; “Kağızman’da bu tür etkinliklerimiz devam edecek.
 
Amacımız öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönlerini ortaya çıkarmak. Öğrencilerimizin tiyatroyu canlı yaşamalarını ve ünlü sanatçıları yakından görmeleri sağlamak. Özellikle köylerden gelen öğrencilerimizde bu tür etkinlikler ayrı bir heyecan yaratıyor” dedi.
 
Kağızman Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gösterilen aşk grevi adlı oyunu kaymakam Şuayib Görsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Kağızmanlı izledi.
 
Öte yandan Kağızman Kaymakamlığı’nca ilçede bu tür etkinliklerin zaman zaman yapılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.