1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Arpaçay'da Korkunç CİNAYET !
Kağızman MYOda Tarih SEMPOZYUMU

Kağızman MYO'da Tarih SEMPOZYUMU

Kafkas Üniversitesi Kağızman Meslek Yüksek Okulu'nca hazırlanan 'Geçmişten Geleceğe Her Yönüyle Kağızman' konulu sempozyum Kağızman'da yapıldı. Sempozyuma 89 bilim adamı katıldı.

A+A-

Kafkas Üniversitesi Kağızman Meslek Yüksek Okulu’nca hazırlanan “Geçmişten Geleceğe Her Yönüyle Kağızman” konulu sempozyum Kağızman’da yapıldı. Sempozyuma 89 bilim adamı katıldı.

Tarihinde ilk kez kapsamlı bir sempozyuma ev sahipliği yapan Kağızman Meslek Yüksek Okulunun hazırladığı programa AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ile 24 üniversiteden 89 bilim adamı katıldı.

Kağızman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce, açılış konuşmasında katılımcılara Kağızman ve sempozyum hakkında bilgi verdi. Kağızman için önemli olan bu sempozyuma emek veren herkese teşekkür eden Alpaslan Yüce, ilçenin tarihi ve kültürel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Sami Özcan ise Kağızman’nın kendileri için çok önemli olduğunu ve ilçenin eski ve bir o kadar önemli geçmişi ve tarihi hakkında bilimsel çalışmalar yapacaklarını da söyledi.

Sempozyum daha sonra farklı üniversitelerden gelen bilim adamlarının sunumu ile devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum