1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Çiçek Açtı
Kağızman Belediyesinde Halk GÜNÜ

Kağızman Belediyesi'nde Halk GÜNÜ

Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan,son üç yılda yaptığı çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

A+A-

Kağızman Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Alkan,son üç yılda yaptığı çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi ve halk toplantılarında çalışmalarını kamuoyuyla paylaşma fırsatı bulduklarını belirtti.
Alkan, “Önce insan, önce Kağızman diyerek 3 yıl önce çıktığımız hizmet yolunda emin adımlarla sizlerle beraber yürüyoruz. 3 yıl önce bana vermiş olduğunuz görevi aynı heyecan ve Kağızman sevdası ile sürdürmekteyim. Kağızman’a yakışan önemli çalışmaların projelerini bitirdik ve bu çalışmaların ihalelerini tamamlayarak temellerini attık.” dedi.

Toplantıya, BDP Kars İl Başkanı Şerefettin İldirim, Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan, Belediye Başkan yardımcısı Çiğdem Özlü, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Alkan Kağızman’da temizlik konusunda vatandaşlardan duyarlı olmasını istedi ve “Her ne kadar belediye temizlik yapsa da vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olursa yani her esnaf kendi kapısının önünü temiz tutarsa bütün mahalle temiz olur” diye konuştu.
HER MAHALLAYE BİR ÇOCUK PARKI,
Alkan, 2012 ve 2013 yıllarında projeye alınan her mahalleye bir çocuk parkı yapmayı hedeflediklerini da söyleyerek, ”Her mahalleye bir çocuk parkı ve yaşlılarımızın dinlenebilecekleri banklar yapacağız. Daha güzel bir Kağızman için vakumlu temizlik aracı aldık yakında gelecek. Malumunuz Kağızman’ımız gittikçe gelişiyor, binalarımız fazla. Allah o günleri göstermesin ama bina yangınlarına cevap verebilecek bir itfaiye aracımız yoktu şimdi 25 metre yükseklik ve 6 kata kadar ulaşabilecek ve bazı büyük şehir belediyesinde dahi bulunamayan bir İtfaiye aracı aldık yakında gelecek.” şeklinde konuştu.
YENİ OTOGAR PR0JESİ
Alkan ayrıca, “Kağızman yıllardır otogar sıkıntısı çekmekteydi. Şimdi Kağızman ilçemize yakışır büyük bir otogar projesi yapılmaktadır. İnşallah yakın zamanda projesini bitirerek yapımına başlayacağız.” açıklamasında bulundu.

14 TEMMUZ KAYISI VE BAL FESTİVALİ

Başkan Alkan, “Neden Kağızman’da bir festival yapılmıyor2 sorusuna da şu yanıtı verdi: “Kağızman ilçemiz meyvecilik ve arıcılıkla uğraşmaktadır. Biz belediye olarak bu vatandaşlarımızın ürünlerini tanıtmak amacıyla 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü bir günlük Kağızman Kayısı ve Bal Festivali yapacağız. Gelen vatandaşlarımıza hem Kağızman’ın kültürel değerlerini tanıtmak ve hem de organik olarak üretilen Kağızman kayısısını ve balını bütün Türkiye’ye tanıtmak olacaktır.
Vatandaşların tek tek sıkıntılarının dinlenilmesinin ardından toplantı sona erdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum