1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Natasha Lacy Botaş’da
Kafkarsspor Voleybol Takımı 3. LİGDE

Kafkarsspor Voleybol Takımı 3. LİGDE

Bölgesel Voleybol Ligi'ndeki temsilcimiz Genç Kafkarsspor Voleybol Takımı, final grupları maçlarını kazanarak 3. Lige yükseldi.

A+A-

Bölgesel Voleybol Ligi'ndeki temsilcimiz Genç Kafkarsspor Voleybol Takımı, final grupları (3. Lige Yükselme) maçlarını kazandı.

Kars’ı Bölgesel Voleybol Ligi'nde temsil eden Genç Kafkarsspor Voleybol Takımı Tunceli'de yapılan final grupları (3.Lige Yükselme) maçlarında, grubun favori takımlarını birer birer yenerek 3. lige yükseldi.

Maç güncesi...

Genç Kafkarsspor, Malatya Girmana Spor'u set vermeden 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. 18 Mart'ta oynanan maçta da Bitlis Gençlispor'u da 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Malatya Girmanaspor ve Bitlis Gençlikspor karşısında mükemmel bir oyun ve net bir skor ortaya koyan Genç Kafkarsspor Voleybol Takımı, 3. Lig yolunda çok önemli bir avantaj elde etti.

VOLEYBOL TAKIMI 3. LİG'DE

Genç Kafkarsspor Voleybol takımı bugün de Bingöl Üniversitesi Voleybol takımı ile karşılaştı. Saat 10.00'da başlayan karşılaşma da 3-0'lık net skorla bitti. Genç Kafkarsspor Voleybol Takımı, final grubu maçlarında 3'te 3 yaparak adını 3. lige yazmış oldu. 

Genç Kafkarsspor Voleybol Takımı, emin adımlarla hedefine yürürken verdiği mücadele ve büyük başarısı ile Tuncelili sporseverlerinde kalbini fethetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.