1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Kadına Şiddetin Vardığı Son NOKTA
Kadına Şiddetin Vardığı Son NOKTA

Kadına Şiddetin Vardığı Son NOKTA

Bir internet sitesinin, güvenlik amacıyla satılan bayıltıcı spreyleri, 'kadınları bayıltmak için' sattığı ortaya çıktı.

A+A-

Güvenlik amacıyla satılan bayıltıcı spreyleri, sağlık ve bakım ürünleri pazarlayan bir internet sitesinin, "kadınları bayılt tecavüz et" diye sattığı ortaya çıktı.

Kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüz haberlerinin arttığı son günlerde, bir internet sitesinde erkeklerin “kadınları bayıltarak” cinsel ilişkiye girmelerine hatta tecavüz etmelerine “imkan veren” bayıltıcı sprey pazarlandığı ortaya çıktı. Bu "satış vaatleri" kısa sürede sosyal medyada büyük tepki toplayan internet sitesi kapatıldı.

CNN TURK'ün haberine haberine göre internet sitesinde verilen telefon numarası İzmir Küçükyalı'daki "35 M... Sağlık Ürünleri" adlı e-ticaret firmasına kayıtlı.

www.bayiltici-sprey.tk adresinden, erkeklerin kadınları “elde etmesine yardımcı olduğu” vaadiyle satılan bayıltıcı sprey, “Amerika’dan ithal” sloganıyla pazarlanıyor. Sprey için sitede “Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama artık C... Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz. Sprey'den çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır” deniliyor.

“Tarafımızdan denenmiş ve 50-60 kullanımlıktır”

Sitede pazarlanan spreyin tanıtımı için yayınlanan metinde, firmanın spreyi test ettiği ve “50-60 kullanımlık” olduğu vurgulandı. Speryin sözde “faydaları” da anlatılarak, “Bayılan kişi üzerinde herhangi bir yan etki göstermez, sağlığına zarar vermez. Hayvanlar üzerindede etkilidir. Hayvanların bayıltılması gereken durumlardada spreyi kullanabilirsiniz” açıklaması yer aldı.

Firmanın spreye “çok güvendiği” de belirtilerek, “Ürünümüze o kadar çok güveniyoruz ki etkisini göstermez ise 20 gün para iade garantisi” vurgusu da es geçilmemiş!

Sitede yer alan kullanıcı yorumlarının da ürünü hangi amaçla pazarlandığını açıkça ortaya koyduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.