1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Selahattin Demirtaş Eşine 'Projelerini Anlattı'
Kadın Futbol Takımı İçin Mendil AÇTI

Kadın Futbol Takımı İçin Mendil AÇTI

Ardahan Karagöl Gençlikspor antrenörü, çektikleri para sıkıntısını giderebilmek için cuma namazı çıkışında cemaatten para topladı.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bayanlar 2. Lig Anadolu Grubu'nda mücadele eden Ardahan Karagöl Gençlikspor'un antrenörü Ümit Sarıkaya, çektikleri para sıkıntısını giderebilmek için cuma namazı çıkışında cemaatten para topladı.

Sarıkaya, Ardahan Merkez Karagöl Camisi önünde yere açtığı forma üzerine yazdığı yazıyla camiden çıkan cemaatten yardım talebinde bulundu.

Ümit Sarıkaya, 18 Mart Pazar günü Muş Lalespor takımı ile karşılaşacaklarını, ancak söz konusu maça gidecek paralarının olmadığını söyledi.

Bu nedenle cuma namazı için camiye gelen cemaatten yardım toplamak zorunda kaldığını ifade eden Sarıkaya, "Maddi yardıma ihtiyacımız var. Ancak, iş adamları başta olmak üzere kimseden yardım alamıyoruz. Bu nedenle ben de bugün böyle bir girişimde bulundum. İnşallah bu durumumuzu göz önüne alıp, yardım eden iş adamları çıkar" dedi.

Antrenör Sarıkaya, cemaatten toplayabildiği 150 TL'yi, takımı Muş'a götürecek aracın yakıtını almak için kullanacaklarını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.