1. HABERLER

  2. Kars ADD'den Çocuklara TİYATRO
İthal Adaylar Kars'a ZARAR VERİR

İthal Adaylar Kars'a ZARAR VERİR

Kazım Şaki, 2011' deki genel seçimlerde milletvekilliği için aday olacağını açıkladı.

A+A-
Kazım Şaki, 2011' deki genel seçimlerde milletvekilliği için aday olacağını açıkladı.
Milletvekilliği için Kars’ı tercih eden adayın kentte yaşaması gerektiğini belirten Şaki, İthal adaylar Kars’ın güzel mozaiğine zarar verebilir” dedi.
Genel seçimlere 9 ay kala işadamı Kazım Şaki, AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Milletvekili adaylığını Kars’tan koymak isteyenlerin bu kentte yaşaması gerektiğinin önemli olduğunu kaydeden Şaki, aday adayının Kars halkını yakından tanıması gerektiğini söyledi. Kars’ta AK Parti’nin çıtasını daha da yukarıya taşımayı hedeflediğini ifade eden Şaki, “Doğup büyüdüğüm topraklara, ekmeğini yiyip suyunu içtiğim coğrafyaya hizmet etmek, vefa borcumu kapatmak üzere siyasete girdim. Milletvekili adayının Kars halkı içerisinden çıkmasından yanayım. Doğru olanı da budur. Kimse boşa heveslenmesin. İthal adaylar Kars’ın güzel mozaiğine zarar verebilir” dedi.
Kars’ın kimsenin tekelinde olmadığını vurgulayan Şaki, şöyle devam etti: “Siyasi partiler halkındır. Halk partilerin gerçek sahibidir. Partimizin her etnik kökenden temsilcileri ve üyeleri bulunmaktadır. Milletvekilliği ve Kars kimsenin tekelinde değildir. Memleket herkesin ve her kesimindir. Aday olacak kişiler maçın bitimine doğru meydana çıkmasın. Maç başlamadan benim gibi siyasi arenaya çıkıp adaylığını açıklasın. Gizli saklı bir şey kalmasın.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
5 Yorum