1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: ABD Bize İtibar Etmedi
İntihar Teşebbüsü Zor Anlar YAŞATTI

İntihar Teşebbüsü Zor Anlar YAŞATTI

Iğdır'da, zihinsel engelli bir kız inşaatın en üst katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulununca polis ve itfaiyeye zor anlar yaşattı.

A+A-

Iğdır'da, zihinsel engelli bir kız inşaatın en üst katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulununca polis ve itfaiyeye zor anlar yaşattı.

Yedi katlı binanın en üst katında atlamaması için ikna edilen genç kızın bir anlık dalgınlığından yararlanan Iğdır İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Hakan Kaan Tekke, kızı yakalayarak hayatını kurtardı.

Iğdır merkeze bağlı Yukarı Çarıkçı köyünde ikamet eden G.Y. (18) isimli genç kız birkaç gün önce özel bir rehabilitasyon merkezine yerleştirildi.

Yatırıldığı rehabilitasyon merkezinden kaçarak Topçular Mahallesi'nde yedi katlı bir binanın en üst katına çıkan zihinsel engelli kızı fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye herhangi bir atlamaya karşı branda açarken, polis ekipleri G.Y'i ikna etmek için çatıya çıktı. Polisler iki saat kendisinin evli ve çocuğu olduğuna inanan genç kızı uzun süre ikna edemedi.

Birkaç defa telefonla ailesi ile görüştürülen kızın dalgınlığından faydalanarak etkisiz hale getiren Iğdır İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Kaan Tekke, çevredekilere derin bir nefes aldırdı.

Zaman zaman inşaatın en uç noktasına gelerek izleyenlere korkulu anlar yaşatan G.Y., ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.