1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Çocukların 'Tarım Kampı' Sona Erdi
İnsanlık Anıtını Yıkmaya 6 TEKLİF

İnsanlık Anıtı'nı Yıkmaya 6 TEKLİF

Kars'taki 'İnsanlık anıtı'nı yıkmak için yapılan ihaleye 6 firma girdi.

A+A-

Erdoğan’ın ’ucube’ diye nitelendirdiği Kars'taki 'İnsanlık Anıtı’nı yıkmak için yapılan ihaleye 6 firma girdi.

Kars'ta geçmiş dönem Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından yaptırılan İnsanlık Anıtı'nın yıkım ihalesi bugün yapıldı.

Belediye Başkanlığı hizmet binasında yapılan ihaleye 6 firmanın dosya verdiği kaydedildi. Heykelin yıkımı için saat 14.00’te ihaleye katılan 6 firma dosya verdi. Başkan Yardımcısı Zafer Aslanoğlu tekliflerin alınmasından sonra bir açıklama yaparak, "Açık usul ile ihale yaptık. Evraklar incelenecek ve daha sonra kararımızı vereceğiz. İhaleye 6 firma başvurdu" dedi.

Hangi şirketin ihaleyi kazanacağı birkaç gün içerisinde belirlenmiş olacak.

İhale Haberi…

Kars'taki İnsanlık Anıtı yıkım ihalesi için verilen ilanda '2 adet betonarme yapı' olarak geçiyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "ucube" olarak nitelendirdiği Kars'taki "İnsanlık Anıtı"nın yıkım ihalesi 7 Mart 2011 tarihinde yapılacak. Kars Belediyesi'nin ihale ilanında heykel için "yıkım" yerine "İnsanlık Anıtı'nın Kaldırılması İşi" diye yazması dikkat çekti.

İlanda işin niteliği ise şöyle tarif edildi: "Sukapı Mahallesi Üçler Mevkii'nde, mülkiyeti Maliye hazinesine ait pafta 131, ada 790, parsel 1'de bulunan yaklaşık 24,5 metre yüksekliğinde 2 adet betonarme yapı."

Yıkım ihalesi, Kars Belediye Meclis Salonu'nda 7 Mart 2011 Pazartesi günü saat 14.00'te açık ihale usulü yapılacak. İhale şartnamesine göre, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Anıtın 60 iş günü içinde kaldırılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.