1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İNSANLIK ANITI Neden YIKILAMAZ
İNSANLIK ANITI Neden YIKILAMAZ

İNSANLIK ANITI Neden YIKILAMAZ

Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği, 23 Şubat 2011 Çarşamba günü 'Mehmet Aksoy'un İnsanlık Anıtı Neden Yıkılamaz' başlıklı bir panel düzenliyor.

A+A-

Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği, 23 Şubat 2011 Çarşamba günü  'Mehmet Aksoy'un İnsanlık Anıtı Neden Yıkılamaz' başlıklı bir panel düzenliyor.

UPSD (Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği), 23 Şubat 2011 Çarşamba günü saat 14:00 – 16:30 arası, Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'nde 'Mehmet Aksoy'un İnsanlık Anıtı Neden Yıkılamaz' başlıklı bir panel düzenliyor.

Mehmet Aksoy’un yapıtının neden yıkılamayacağını etik, sanatsal, hukuki ve siyasi boyutlarda ele alarak inceleyecek olan bu panel, Türk entelektüel ortamının çeşitli disiplinlerden yetkin isimleri bir araya getirecek.

UPSD Başkanı ressam Bedri Baykam’ın yöneteceği panelde;Tarık Akan (Sinema Oyuncusu), Mehmet Aksoy (Sanatçı - Heykeltraş),Rutkay Aziz (ÇASOD 'Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği' Başkanı), Oktay Ekinci (Öğretim Görevlisi - Yazar - Mimar), Müjdat Gezen (Tiyatrocu), Ercan Karakaş (Kültür Eski Bakanı- CHP PM Üyesi), Av. Turgut Kazan (Avukat), Eyüp Muhçu (Mimarlar Odası Başkanı), Fazıl Say (Müzisyen), Celâl Şengör (jeolog, profesör) konuşacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.