1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şahinbey Belediyesi'nin Çölyak Hastalarına Yardımı Devam Ediyor
İHA Bölge Müdüründen Karsa ZİYARET

İHA Bölge Müdürü'nden Kars'a ZİYARET

İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Vali Ahmet Kara ile Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamlarında ziyeret etti.

A+A-

İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Vali Ahmet Kara ile Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamlarında ziyeret etti.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu'yla birlikte gerçekleştirdiği ziyerlerde İHA'nın çalışmaları hakkında vali ve belediye başkanına bilgi verdi.

Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, vali Ahmet Kara'yı ziyeretinde Kars'ta son yıllarda büyük gelimeler olduğunu ve Kars'ı yakından takip ettiklerini söyledi.

Vali Ahmet Kara'da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Kars'taki gelişmeleri hızlı bir şekilde objektif olarak Türkiye gündemine taşıyan İHA çalışanlarını tarafsız, doğru ve objektif olarak haberleri komuoyuna yansıttıklarından dolayı teşekkür etti.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, yaklaşık 40 dakika süren ziyeret sonrasında Vali Kara'ya teşekkür ederek valilikten ayrıldılar.

Daha sonra Kars Belediye Başkanlığı'na geçen İHA ekibi, burada Başkan Bozkuş'u makamında ziyeret etti. İHA çalışanlarının ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Başkan Nevzat Bozkuş, "Kars'ın büyümesi ve gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Bu anlam içerisinde sizleri tarafsız haberlerinizden dolayı kutluyorum. Bir şehirin kalkınması ve yapılan yatırımların sağlıklı bir şekilde kamuoyunu duyrulmasında basın çok büyük etkendir" dedi.

Kars'ta bölge ziyeretinde bulunan Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, kent merkezinde bulunan yerel basını da ziyeret etti. Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, daha sonra Kars'ta ayrılarak Ardahan'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.