1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Akrabasını Bıçakla ÖLDÜRDÜ
Iğdırda Sineme Günleri BAŞLADI

Iğdır'da 'Sineme Günleri' BAŞLADI

Iğdır'da, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Sinema Günleri' başlatıldı.

A+A-

Iğdır'da, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Sinema Günleri' başlatıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, 2012 yılı kültürel faaliyetlerim tüm hızıyla devam etmekte olduğunun belirtti. Hedeflerini bir bir gerçekleştirmekte olduğuna vurgu yapan Engindeniz,

"Bu kapsamda ilimiz orta öğretim öğrencilerine yönelik İl Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda her gün yaklaşık 700 öğrenciye film gösterimi yapılacaktır. Özellikle köy okullarına büyük önem verilmiş olup, buradaki çocuklarımızı sinemayla buluşturmayı hedefliyoruz. İlk etapta gösterime girecek filimler; Babam ve Oğlum, Mommo, 120, Dinle Neyden adlı 4 adet film olacaktır" dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, "İlimiz genciliğine yönelik sosyal aktiviteler içinde bir kaynaştırma, hoşgörü ve kültürel faaliyet amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin tüm ilimiz gençliğine hayırlı olması temenni ederim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum