1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Iğdır'da ki Silahlı Kavgada 1 Kişi ÖLDÜ !
Iğdırda ki Silahlı Kavgada 1 Kişi ÖLDÜ !

Iğdır'da ki Silahlı Kavgada 1 Kişi ÖLDÜ !

Iğdır'da 2 aşiret mensupları arasında çıkan silahlı, sopalı, satırın da kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı.

A+A-

Iğdır'da 2 aşiret mensupları arasında çıkan silahlı, sopalı, satırın da kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Doğubayazıt Caddesi üzerinde sabah saat 10.00 sıralarında bir kahvehane önünde oturan bir tarafa, diğer aşiret mensupları satır, sopa ve silahlarla saldırdı. Kavgada; Burak K. (19) İmran A. (18), Fahrettin İ. (22), Teyfik A. (47), Sıddık A. (58) ve Abdulbari A. (65) çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen polis güvenlik önlemi alarak kalabalık grubu dağıtırken, yaralılar ise ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda başından ağır yaralanan Sıddık A. ameliyata alınırken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kavgada akrabaları yaralanan bazı vatandaşlar, saldıranların bazılarının köy koruyucusu olduklarını, daha önce jandarmaya şikayette bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

Haberin devamı

1 Kişi Hayatını Kaybetti

Iğdır'da iki aile arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada ağır yaralanan Sıddık Akpınar (58) yaşamını yitirdi.

Kavgada silahla başından yaralanan ve Iğdır Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Sıddık Akpınar (58) yaşamını yitirdi. Akpınar'ın, Iğdır'a bağlı Karakuyu Köyü'nde toprağa verileceği belirtilirken, yaralı olan 5 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.