1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kağızman Yağlıca'da Bir Kişi İntihar ETTİ
Iğdırda Bilgi Toplumu KONFERANSI

Iğdır'da Bilgi Toplumu KONFERANSI

Iğdır Üniversitesi tarafından 'İnternet, Bilgi Toplumu ve Üniversiteler' konulu bir konferans düzenlendi.

A+A-

Iğdır Üniversitesi tarafından 'İnternet, Bilgi Toplumu ve Üniversiteler' konulu bir konferans düzenlendi.

Iğdır Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen konferansa Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Akgül ve Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı M. Fatih Uluçam konuşmacı olarak katıldı. İnternetin tarihsel gelişiminden bahseden Doç. Dr. Mustafa Aygün, bilgiyi ise; yoğun ekonomi ve topluma geçiş olarak nitelendirdi. Doç. Dr. Mustafa Aygün, "Toplum artık bağımsız, sorgulayan ve girişimci bireylere sahip, olması gereken de budur zaten" dedi.

Doç. Dr. Mustafa Aygün internet kullanımında dünya ortalamasını yakaladığımızı, ancak Avrupa ülkelerinin gerisinde olduğumuza da vurgu yaparak, bilgi toplumunun bir tercih meselesi olmadığını, bir muasır medeniyetler meselesi olduğunu belirtti.

Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı M. Fatih Uluçam ise, 'Geçmişten Günümüze Web Tarayıcıları/Linux Nedir?' Konusunda bir sunum yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.