1. HABERLER

  2. Bir Garip Ameliyat...
Iğdır'da KISKANÇLIK CİNAYETİ

Iğdır'da KISKANÇLIK CİNAYETİ

Iğdır'da bir kişi, kendisini aldattığını düşündüğü 11 yıllık eşini cinsel organı da dahil 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

A+A-
Iğdır'da bir kişi, kendisini aldattığını düşündüğü 11 yıllık eşini cinsel organı da dahil 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay, Söğütlü Mahallesi'nde meydana geldi. Bir markette çalışan V.T. (35), gece geldiği evinin önünden şüpheli bir şahsın kaçarak gittiğini görünce eşine söz konusu kişinin kim olduğunu sordu. Eşinin kimseyi görmediğini ve ayrılmak istediğini söylemesine sinirlenen V.T., mutfaktan aldığı bıçakla H.T.'yi (30) cinsel organı da dahil 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Ortaköy'deki annesinin yanına gidip helalleştiği öğrenilen V.T., teslim olduğu jandarma ekipleri tarafından İl Emniyet
Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada sorgusu tamamlanan V.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Iğdır Cezaevi'ne gönderildi.
Bu arada cinayetin işlendiği sırada gelen sesler üzerine eve giden komşuları, kanlar içerisindeki H.T.'yi bulunca durumu emniyet ekiplerine bildirdi. H.T.'nin cesedi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılırken, 2 ile 10 yaş arasındaki 4 çocuğu da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Öte yandan V.T.'nin bir ay önce eşi H.T.'nin cep telefonunda aşk mesajı gördüğü ve çiftin sürekli tartıştığı öne sürüldü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.