1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hüda Kaya’nın Oğlunun Gözaltında Omurgası Kırıldı
İftar Çadırında Sait Ötegene PLAKET

İftar Çadırı'nda Sait Ötegen'e PLAKET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 'İftar Çadırı'nda işadamı Sait Ötegen'e teşekkür plaketi verildi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 'İftar Çadırı'nda işadamı Sait Ötegen’e teşekkür plaketi verildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan 300 kişilik iftar çadırında ikram edilen yemeğin masrafını üstlenen İşadamı Sait Ötegen’e katkılarından dolayı plaket verdi.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Başkan yardımcıları Yakup Kuçlu, Güven Aydeğer, İl Sekreteri Muhammed Koç, Yönetimden Türkiz Sabır, Necati Bulut, Atalay Yıldırım, Turgut Yıldırım, Yaşar Erce, Ali Demiral, Ömer Uğurlu, Ensar Ilgar, İşadamı Sait Ötegen ve vatandaşların katıldığı iftar, Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda emekli İmam Ferit Yenice’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim ve dualarla açıldı.
Burada bir konuşma yapan MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, atkılarından dolayı işadamı Sait Ötegen’e teşekkür etti. Kars’ta hayırsever işadamlarının kurulan bu iftar çadırında büyük katkı sunduklarını, ramazan ayı boyunca da bu katkıların süreceğini söyledi.
İşadamı Sait Ötegen de, vatandaş olarak herkesin bu sorumluluğu taşıması gerektiğini özellikle de işadamlarının bu tür organizasyonlara destek vermesi gerektiğini belirterek, tüm Kars halkının Ramazan ayını kutladı
İftarın ardından sahne alan aşıklar Aşık İlgar Çiftçioğlu, Bilal Esrarı, Günay Yıldız, Ensar Şahbazoğlu gece 02.00’ye kadar değişler söyleyip atışmalar yaptılar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.