Hastane  Asansörünün Halatı KOPTU

Hastane Asansörünün Halatı KOPTU

Kars Devlet Hastanesi'nde mutfak bölümüne inen asansörün halatının kopması nedeniyle içinde bulunun 8 kişi yaralandı.

A+A-

Kars Devlet Hastanesi’nde mutfak bölümüne inen asansörün halatının kopması nedeniyle içinde bulunun 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay dün meydana geldi. Hastane mutfağına inen asansör halatın kopması sonucu birinci kattan aşağı düştü. Kazada asansör içinde bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Hastane Başhekimi Hasan Arslan asansör kazasıyla ilgili şunları söyledi: “Hastane mutfağındaki yemekleri taşıyan asansörümüz içinde hastane personeli ve dışarıdan toplamda 8 kişi olmak üzere bindikleri anda halatların kopması ya da kayması sonucu birinci kattan aşağıya düştü. Asansör aşağı kata düşünce kapı otomatik olarak açılmış personel ve hastalar ise asansörden kendileri çıkmışlar. Ciddi bir sağlık problemleri yok tedavileri yapıldı, filmleri çekildi. Hayati tehlikesi olan herhangi bir hastamız yok ve ciddi bir yaralanma da söz konusu değil. Hepsinin ayakta tedavileri yapıldı, şu anda durumları çok iyi. Asansörlerin aylık rutin bakımları yapılıyor. En son 2 hafta önce bakımları yapılmıştı, olayın teknik aksaklıklardan kaynaklandığını düşünüyoruz.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.