1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Manisa'da 8 Bin 88 Vatandaşa 54 Milyon 923 Bin 120 Tl Ödendi
Hanak Mezarlığındaki İcra KALDIRILDI

Hanak Mezarlığındaki İcra KALDIRILDI

Ardahan'ın Hanak ilçesi Şehir Mezarlığı üzerine konulan icra, belediye ile alacaklarının anlaşması üzerine kaldırıldı.

A+A-

Ardahan'ın Hanak ilçesi Şehir Mezarlığı üzerine konulan icra, belediye ile alacaklarının anlaşması üzerine kaldırıldı.

Ardahan'ın Hanak ilçesi Şehir Mezarlığı üzerine konulan icra, belediye ile alacaklarının anlaşması üzerine kaldırıldı. Hanak Belediyesi'ne ait mal varlıklarına bir süre önce, başta Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'na olmak üzere, piyasaya olan bir milyona yakın borç dolayısıyla alacaklılar tarafından icra konuldu.

Şehir mezarlığının da bulunduğu mal varlıklarının icralık olması ve satışa sunulması tehlikesiyle baş başa kalınca, belediyenin yeni yönetimi alacaklılarla temasa geçip, şehir mezarlığının da içinde bulunduğu birçok mal varlıklarına konulan haczi kaldırttı.

Bu anlaşma ile belediyenin piyasaya olan borçları karşılığında belediye başkanının da oturduğu bina haciz edilerek, mezarlığın bulunduğu arsanın üzerindeki haciz kaldırıldı.

ÇOBAN: 900 BİN TL BORÇ ÖDEDİK Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, önceki yönetimin yaptığı borçlar dolayısıyla şehir mezarlığının da içinde bulunduğu birçok mal varlıklarının haciz edildiğini belirtti. Kendilerinin göreve gelmesiyle birlikte bugüne kadar 900 bin TL borç ödediklerini vurgulayan Çoban, mezarlığın da içinde bulunduğu mal varlıklarının büyük bölümünün icradan kurtarıldığını belirtti.Kendisinden önceki yöneticilerin yaptığı borçların büyük bölümünü ödediklerini, yalnızca SGK ve İller Bankası'na borçlu kaldıklarını belirten AK Partili Belediye Başkanı Çoban, bu borçları da en kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.