1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ptt 1. Lig
Hakan Şüküre 70 TL Yardım GÖNDERDİ

Hakan Şükür'e 70 TL Yardım GÖNDERDİ

AKP Milletvekili Hakan Şükür'e, 380 TL maaş alan Tunceli'nin Pülümür İlçesi Kırkmeşe Köyü Muhtarı Hıdır Eren, protesto amaçlı 70 TL para gönderdi.

A+A-

Meclise uğramadan ayda 11 bin TL’den 99 bin TL maaş alan, üstüne 200 bin TL maaşla özel kanalda yorumculuğa başlayan AKP Milletvekili Hakan Şükür’e, 380 TL maaş alan Tunceli'nin Pülümür İlçesi Kırkmeşe Köyü Muhtarı Hıdır Eren, protesto amaçlı 70 TL para gönderdi.

AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün milletvekilliği dışında özel bir kanalda yorumculuk yapmasını protesto etmek isteyen Tunceli'nin Pülümür İlçesi Kırkmeşe Köyü Muhtarı Hıdır Eren, Şükür’e 70 TL gönderdi.

DHA’nın haberine göre, Pülümür'ün Kırkmeşe Köyü Muhtarı Hıdır Eren, eski futbolcu olan AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün, milletvekilliği dışında televizyon kanalında yorumculuk yapmasına tepki gösterdi.

“Ayda 8 saat konuşarak 150 bin TL alması büyük acı”
Aylık 380 TL muhtarlık maaşı aldığını belirten Eren, Hakan Şükür'e PTT kanalıyla 70 lira gönderip, özel televizyon kanalında yorumculuk yapmasını protesto etti. Kendisinin aldığı 380 lira muhtarlık maaşıyla geçinmeye çalıştığını söyleyen Eren, "Halkın oyları ile seçilerek TBMM'ye giden Hakan Şükür, milletvekilliği maaşı dışında özel bir televizyon ile anlaşarak aylık 150 bin lira ek para daha alıyor. Muhtar olarak bu parayı 10 yılda bile kazanamıyoruz. Ama Hakan Şükür'ün, 1 ayda 8 saat konuşarak 150 bin TL alması büyük bir acıdır” dedi.

“Hakan Şükür’e Hızır ayı sadakası”
Muhtarların 380 lira maaş aldığını ve bu paranın dışında sosyal, sağlık güvencelerinin olmadığına dikkat çeken Eren, "Hakan Şükür'ü doğruluğa, dürüstlüğe çağırıyorum. Türkiye'nin gerçeklerini görebiliyor mu? Hakan Şükür'ün Türkiye gerçeklerini öğrenmesi için kendi maaşımdan 70 lira yolladım. Bugün Alevi toplumunun Hızır ayı. Herkes Hızır orucu tutuyor ve sadaka dağıtıyor. Alevi inancında sadaka dağıtmak var, ben de 70 lirayı Hakan Şükür'e sadaka olarak yolladım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.