1. HABERLER

  2. Horasan'da SİLAHLI KAVGA: 8 Yaralı
Horasan'da SİLAHLI KAVGA: 8 Yaralı

Horasan'da SİLAHLI KAVGA: 8 Yaralı

Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı Küçükkonak köyünde, hayvan pisliği dökülmesi yüzünden kavga çıktı.

A+A-
Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı Küçükkonak köyünde, hayvan pisliği dökülmesi yüzünden kavga çıktı. Tabanca, bıçak, sopa ve taşların kullanıldığı kavgada yaralanan 8 kişi tedavi altına alındı.
Bugün saat 10.30 sıralarında Küçükkonak köyünde meydana gelen olayda, Hasbi Taş'ın evinin bahçesine iddiaya göre yakınları tarafından büyükbaş hayvan pisliği döküldü. Bunun üzerine akrabalar arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tabanca, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Akif Taş(38) tabancayla, Hasbi Taş(42) ise bıçakla ağır yaralandı. Kavgada Nizamettin Taş, Ali Taş, Yavuz Taş, Abdulhamit Taş, Aytekin Taş ve Cemil Taş da taş ve sopalarla hafif yaralandı. Yaralılar Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Yapılan ihbar üzerine kısa sürede Küçükkonak köyüne giden jandarma ekipleri önlem alarak olayla ilgili çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.