1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Yağmur Sel ve Su Baskınlarına Neden Oldu
Gürbüz Gündüz Mezarı Başında ANILDI

Gürbüz Gündüz Mezarı Başında ANILDI

Kars'ta, Serhat TV ve Show TV muhabirliği görevini yürütürken, ameliyat sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gürbüz Gündüz, ölümünün 5. yılında mezarı başında anıldı.

A+A-

Kars’ta, Serhat TV ve Show TV muhabirliği görevini yürütürken, ameliyat sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gürbüz Gündüz, ölümünün 5. yılında mezarı başında anıldı.

Karadağ mezarlığındaki anma törenine, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer, KKDGC Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, CHP Kars Milletvekili aday adayı eski Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yerel gazete sahipleri ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

Sezer, burada yaptığı konuşmada, “Rahmetli meslektaşımız Gürbüz Gündüz’ün kabrinde ölüm yıldönümü nedeniyle toplandık. Meslektaşımızı rahmetle anıyorum. Rahmete kavuşan diğer meslektaşlarımızı da Allah’ın huzurunda rahmetle yad ediyorum” dedi.
CHP Kars Milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu da, Gürbüz Gündüz’ün Kars’ın yetiştirdiği ender insanlardan birisi olduğunu söyledi.
Gündüz’ün örnek bir basın mensubu olarak Kars’ın sorunlarını dile getirdiğini belirten Alibeyoğlu, “Kars’ın ulusal ve uluslar arası gündeme getirilmesi konusunda çok önemli katkıları olmuştur. Örnek yaşantısıyla örnek bir insan olma sıfatıyla hepimizin gönlünde yer etmiş bir arkadaşımızdır. Bu arkadaşımızı rahmetle anıyorum’’ diye konuştu.
Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dualar edildi.
Gürbüz Gündüz, 2006 Mart ayının ortalarında dizkapağında oluşan menüsküs hastalığı nedeniyle Kars Devlet Hastanesi’ne yatırılmıştı. Dizkapağından 3 kez ameliyat olan Gündüz 30 Mart 2006 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.