1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Gürbüz Çapan TV Kanalı Satın ALDI
Gürbüz Çapan TV Kanalı Satın ALDI

Gürbüz Çapan TV Kanalı Satın ALDI

Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Karadeniz TV ve Halk TV'yi satın aldı.

A+A-

Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Karadeniz TV ve Halk TV’yi satın aldı.

Daha önce elinde Cumhuriyet Gazetesi ortaklığını bulunduran ve 91.6 frekansı ile 24 saat haber yayını yapan RADYO 24’ün sahibi olan Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Karadeniz TV ve Halk TV’yi de satın alarak medya alanında atağa geçti.
Karadeniz TV 2004 yılında Karadenizli işadamı Zihni Cinan tarafından yayına geçirilmiş, kanal daha sonra el değiştirerek Kopuzlar Holding’in olmuştu. Dr. Gürbüz Çapan Kopuzlar Holding ile anlaşarak Karadeniz TV’yi satın aldı. Kanalın Mecidiyeköy’de bulunan Polat Plaza’daki merkezinin daha genişletilmesi amacıyla plazanın 3 katını da satın alındı.

Genel Yayın Yönetmenliği’ni AK Parti ve yolsuzluklar hakkında ses getiren haberlere imza atan gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu’nun yürüttüğü Karadeniz TV’nin ismi değiştirilerek KRT (Kültür Radyo Televizyon) adı altında haber kanalı olarak yayınına devam edeceği belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.