1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Sarıkamış'ta CHP'nin Eğitici EĞİTİMİ
Gül'ün Çekinceleri Beni Mutlu ETTİ

Gül'ün Çekinceleri Beni Mutlu ETTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamalarına ilişkin, 'Sayın Cumhurbaşkanının, başkanlık sistemiyle ilgili çekincelerini dile getirmesi, doğrusunu isterseniz beni mutlu ett

A+A-
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamalarına ilişkin, 'Sayın Cumhurbaşkanının, başkanlık sistemiyle ilgili çekincelerini dile getirmesi, doğrusunu isterseniz beni mutlu etti' dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ASO'da katıldığı toplantı öncesinde gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
 
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlık seçimi ile ilgili çekincelerinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.
 
Cumhurbaşkanının anayasanın çok geniş bir katılımla hazırlanması önerisini de olumlu karşıladıklarını belirten CHP lideri "İsterdim ki son değişiklikler gerçekleşmeden önce bu düşüncelerini ifade etseydi" dedi.
 
Başbakan Erdoğan'ın seçim barajının düşürülmesinin ekonomiyi olumsuz etkileyeceği yorumunu da değerlendiren CHP genel başkanı, en büyük istikrarın ve en ciddi anayasa değişikliklerinin koalisyon hükümeti döneminde olduğunu savundu.
 
CHP lideri "Hem milletin iradesinden bahsedeceksin, hem de yüzde 10’luk iradeyi gaspedeceksin" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.