'Gönül Elçileri Projesi'nin Kars AYAĞI

'Gönül Elçileri Projesi'nin Kars AYAĞI

'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında Kars Valisi Eyüp Tepe'nin eşi Emine Tepe, yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaret etti.

A+A-

"Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Kars Valisi Eyüp Tepe'nin eşi Emine Tepe, yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaret etti.

Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü'nde, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla bir araya gelen Emine Tepe, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından yürütüldüğünü söyledi.

Tepe, projenin Kars ayağını oluşturduklarını belirterek, "Bu durumda Aktif İş Kadınları Derneği bize çok destekte bulunuyor. Onlara, 'ilk gönül elçilerimiz' diyebiliriz. Biz çocuklarımızla inşallah çok güzel işler yapmak istiyoruz" dedi.

Projeye önem verdiklerini, proje kapsamında çocuklar ve aileleriyle hareket edeceklerini ifade eden Tepe, şunları kaydetti:

"Burada olduğumuz sürece çocuklarla hep birlikte olacağız. Biz onlarla çok kaynaştık. Ben onları çok seviyorum. Onlardan da o enerjiyi alıyorum. Biz koruyucu aileleri tanıtacağız. Bunun dışında gönül elçisi olarak Kars halkının da başvurularını bekliyoruz. Çünkü bu program sadece çocuklarla ilgili değil. Yaşlıları kapsıyor, engellileri kapsıyor. Kars halkının da bu sosyal proje kapsamında bir şekilde varolmalarını istiyoruz. Kars halkından bizlere destek olmalarını bekliyoruz."

Programa, Vali Yardımcısı Karahan Daşdan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay ve Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un eşi Nurhayat Bozkuş da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.