1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadim ‘Kakava Ateşi’ Yandı
Gölde Balık Kavgası Kanlı BİTTİ

Gölde Balık Kavgası Kanlı BİTTİ

Uzun süredir kavgalı olan iki ailenin üyeleri gölde tekneyle balık tutarken silaha sarıldı. Çıkan çatışmada bir kişi olay yerinde, iki kişi ise hastanede yaşamını yitirdi.

A+A-

Uzun süredir kavgalı olan iki ailenin üyeleri gölde tekneyle balık tutarken silaha sarıldı. Çıkan çatışmada bir kişi olay yerinde, iki kişi ise hastanede yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'ne bağlı Karamık Beldesi'nde yaşayan Akın ve Çavuş aileleri, uzun süredir evlerinin yakınındaki göletteki balıklar yüzünden tartışıyordu.

Kimin hangi bölgeye ağ atacağı konusunda anlaşamayan ailelerin, gölün ortasında teknelerinde bulunan av tüfekleriyle çatıştı.

Teknelerin kan gölüne döndüğü çatışmada Ali Çavuş vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybederken, Gazi Akın ile Mehmet Akın ve Tahsin Çavuş ağır yaralandı. Tahsin Çavuş, yaralarına rağmen teknenin içinde sürünerek telefonuna ulaşmayı başardı.

Olayı önce yakınlarına, sonra 112 Acil Servis'e bildiren Tahsin Çavuş, gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden Çavuş'un göğsünden çok sayıda saçma çıkarıldı.

Ambulansla birlikte olay yerine ulaşan diğer aileden Uğur Akın ise kayığıyla yaralı Gazi Akın ve Mehmet Akın'ı göl kıyısına çıkardı. Ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Gazi Akın ile Mehmet Akın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma, iki aileden kavgaya karıştıkları belirlenen 7 kişiyi gözaltına aldı.

Gölün kenarında yan yana evleri bulunan iki ailenin geçimlerini sağladıkları göle yabancı hiç kimseyi yaklaştırmadığı, 15 gündür de kendi aralarında tartıştığı belirlendi. Karamık beldesinde yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.