1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci Başkanı Oldu
Gençlik Treni Projesi BAŞLIYOR !

'Gençlik Treni' Projesi BAŞLIYOR !

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından 14-19 yaş gruplarına yönelik 'Gençlik Treni Projesi' düzenlenecek.

A+A-

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından 14-19 yaş gruplarına yönelik “Hareketlilik Seyyah-Ulu Çınarın İzinde” ve 19-29 yaş gruplarına yönelik “Gençlik Treni Projesi” kapsamında geziler düzenleneceği belirtildi.
Açıklamada, “Seyyah Ulu Çınarı İzinde Projesi”ne katılmak isteyen gençlerin www.seyyah.gsb.gov.tr internet adresinden başvurularını yapması (18 yaşından küçük olan gençler internet adresinden veli izin belgesi imzalayarak), “Gençlik Treni Projesi” başvurmak isteyen gençlerin de www.gencliktreni.gsb.gov.tr adresinden başvurularının yapılarak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne getireceklerdir.” denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.