1. HABERLER

  2. Aksoy: Anıt Hakkında YIKIM KARARI Yok
Genç Voleybolcularımız Muş'u Yendi

Genç Voleybolcularımız Muş'u Yendi

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kars Gençlikspor, ilk maçında Muş Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti.

A+A-
Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kars Gençlikspor, ilk maçında Muş Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti.
Kars'ın 90 yıllık tarihinde bir ilke imza atan Kars Gençlikspor Voleybol Takımı, konuk ettiği Muş Gençlikspor ile Merkez Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Taraftarın büyük ilgi gösterdiği maçın ilk üç setini 25-20, 25-15 ve 25-20 alan Kars Gençlikspor, rakibini 3-0 mağlup etti.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kars Gençlikspor Voleybol Takımı Antrenörü Aleattin Kurtaal, grubun ilk maçını kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Muş Gençlikspor'dan çekiniyorduk. Ama kolay bir maç oldu, kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Sporcularımı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Haberin Öncesi..

KARS TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATACAKLAR
Kars'ta yaklaşık 90 yıl aradan sonra ilk kez deplasmanlı voleybol karşılaşmalarına katılacak olan Kars Gençlik Spor Voleybol Takımı, bugün Antrenör Aleattin Kurtaal nezaretinde son antrenmanını yaptığı çalışmayla Muş Gençlik Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.


Yarın yapılacak maç öncesi duygularını dile getiren takım kaptanı Çiğdem Kadiroğulları, su sezon ilk kez bir lige katıldıklarını söyledi. Kars tarihinde 1920'den sonra bir ilke gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen Kadiroğlulları, "Bütün arkadaşlar olarak çok mutluyuz. Grubumuzdaki takımlarla daha öncede karşılaşmıştık. İyi oynarsak kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Antrenörü Aleattin Kurtaal ise, takımla 5 yıldır birlikte çalıştıklarını, çabaların meyvesi olarak Kars tarihinde ilk defa Voleybol Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu bayanlar ligine katıldıklarını belirterek, "Bu bizim için çok önemli. Bu grupta bizimle birlikte Erzurum DSİ, Bitlis Güroymak ve Muş Gençlikspor takımları var. Grupta 1. ve 2. olan takımlar bir üst tura çıkıyor. Amacımız ilk ikiye girerek 3. lige çıkmak. Bugün son antrenmanımız tamamladık, yarın taraftarlarımız önünde ilk maçımıza çıkacağız.

Bbu karşılaşmadan galip ayrılarak yolumuza devam edeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kars Merkez Spor Salonu'nda Kars Gençlik Spor, Muş Gençlikspor arasında oynanacak maç saat 14.00'de başlayacak. Kars Gençlik Spor Voleybol Takımı, daha önce 2009 yılında katıldığı GAP Oyunları'nda ilk 4'e girerek büyük başarı elde etmişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum