1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars’ta Kar Yağışı… Kent ve Bölge Beyaza Büründü!
Genç Kafkarstan Rektöre ZİYARET

Genç Kafkars'tan Rektör'e ZİYARET

Erkekler Deplasmanlı Voleybol 3. Liginde temsilcimiz Genç Kafkars Spor Kulübü Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Kars’ı Erkekler Deplasmanlı Voleybol 3. Liginde temsil edecek olan Genç Kafkars Spor Kulübü Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ı makamında ziyaret etti.

2011-2012 sezonu boyunca bölgesel deplasmanlı amatör kümede mücadele ederek, grubunu namağlup lider tamamlayan Genç Kafkars Kulübü Voleybol takımı ardından Mart ayı içerisinde Tunceli’de düzenlenen Play-Off 3. Lige terfi müsabakalarında oynadığı üç maçı da kazanarak büyük başarı elde etti ve ilimiz adına bu gururu yaşatan ilk ekip olma özelliğine de sahip oldu.

Bu başarının mimarları Genç Kafkars Spor Kulübü Başkanı, Kars Öğretmenevi Müdürü Emre Okan Bayramoğlu, Antrenör ve aynı zamanda Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanlarından Okutman Aytekin Alibeyoğlu, Takım Kaptanı Öğretmen Ali Kasım Bulut Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. Bu süreçte Üniversitenin kulübe yaptığı katkılar ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, takımın formasını hediye ettiler.

Bu anlamlı ziyaret ve jest karşısında Rektör Özcan da memnuniyetini ifade ederek, Genç Kafkars Spor Kulübüne 3. Ligde başarılar diledi ve desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.