1. HABERLER

  2. Gaz Kaçağı 'Düğün'e ENGEL DEĞİL
Gaz Kaçağı 'Düğün'e ENGEL DEĞİL

Gaz Kaçağı 'Düğün'e ENGEL DEĞİL

Kars’ta son 1 ay içinde defalarca meydana gelen doğalgaz sızıntısı korkuya neden oluyor.

A+A-
Kars’ta son 1 ay içinde defalarca meydana gelen doğalgaz sızıntısı korkuya neden oluyor.
Belediye’nin Faikbey Caddesi üzerinde devam eden şebeke suyu kazı çalışmalarında iş makinelerinin kırdığı borulardan sızan gaz vatandaşları da tedirgin ediyor.
Bu sabah saatlerinde yine Faikbey Caddesi üzerinde Belediyenin su isale hattı döşeme çalışması sırasında iş makinesinin doğalgaz borusuna zarar vermesi sonucunda sızıntı meydana geldi.


Sızıntı sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar ve işyeri sahipleri; polis, itfaiye ve doğalgaz yetkililerini arayarak durumu bildirdiler. Olay yerine anında gelen polisler trafik akışını durdurdular.
Uyarı levhalarını hiçe sayan bazı sürücüler yolu geçmeye kalkışınca bu defa da ortaya ilginç ve komik görüntüler çıtı. Seyir halinde olan araçlarda bulunan vatandaşlar gaz kaçağını fark edince paniğe kapılarak araçlarından inip sağa-sola kaçıştılar.
Gaz kaçağının olduğu bölgeye 20 dakika sonra gelen doğalgaz firması ekipleri olaya müdahale etti. Bu sırada hiçbir güvenlik önlemi ve çevre güvenliği alınmaması dikkat çekti. Gaz kaçağına müdahale eden yetkililerin ise maske kullanmadan çalışmaları çevredeki vatandaşların tepkisini çekti.
Uzayan gaz kaçağını önleme çalışmaları sırasında ilginç görüntüler meydana geldi.
DÜĞÜN DEVAM ETTİ
Yaklaşık 20 dakikadan fazla süren gaz kaçağına rağmen 40 metre ileride ise düğün evinde halaylar çekildi. Patlamadan habersiz şekilde çevreye yayılan yoğun gaz kokusuna rağmen gelinin baba evinden çıkartılması telaşı yaşandı. Davul zurna eşliğinde halay çeken düğün sahipleri ise tehlikeden habersiz evlerinin önünde halay çekmeye devam ettiler.
OLAY YERİNE KOYUN SÜRÜSÜ DALDI
Patlamanın ardından gaz kaçağı önleme çalışmalarının devam ettiği sırada bu kez olay yerine koyun sürüsü daldı. Bir tarafta paniğe kapılıp gaz kokusundan sağa-sola kaçanlar diğer tarafta meraklı vatandaşların şaşkın bakışlarıyla olay yeri adeta curcunaya dönüştü. Kaçağı umursamayanların ise gaz kokusundan bile rahatsız olmamaları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.