1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Trafik Kazası'nda 4 Aylık Bebek Öldü
Gasp Edildiği Yalanı Başına İş AÇTI

Gasp Edildiği Yalanı Başına İş AÇTI

Kars'ta çocuğunun gözü önünde gasp edildiğini söyleyen kadına suç uydurmaktan işlem yapıldı

A+A-

Kars'ta çocuğunun gözü önünde gasp edildiğini söyleyen kadına suç uydurmaktan işlem yapıldı
Kars’ta dün bir banka şubesinin ATM’sinden para çeken Ayten C. (44) isimli kadın, çocuğunun gözleri önünde 700 TL parasının iki kişi tarafından gasp edildiğini ve yere düşmesi sonucu boynunun kırıldığını söylemesi üzerine polis ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Vatandaşların da şaşkın bakışları arasında feryat eden kadın cep telefonunun alındığını, şüphelilerden birinin cep telefonuyla bir başkasını arayarak “İşlem tamam” dediğini söyledi. Sağlık ekipleri tarafından itinayla ambulansa konulan kadına ilk müdahale burada yapıldı. Sağlıkçılar bir süre ambulansta kadının durumuyla ilgilenip kırık çıkık olup olmadığını kontrol ederken polis ekipleri de olayı gerçekleştirenlerin eşkallerini almaya çalıştı. Kadının çocuğuna da sorular yönelten ve bilgileri toplayan polis ekipleri şüphelilerin peşine düştü.
Olayı derinleştiren polis ekipleri bugün şok bir gelişmeyle karşılaştılar ve kadının gaspa uğramadığını, vücudunun her hangi bir yerinde kırık ve çıkık olmadığını olayın uydurma olduğunu öğrendiler. Polis ekipleri bu defa kadına “Suç uydurmak”tan işlem yaptılar.
Çevre sakinleri de yaşananlardan bir şey anlayamadı. Yaşları 14-15 civarında iki gencin kadını gasp ettiğini sandıklarını söylediler.
Kadının, ATM’den çektiği parayla alış-veriş yaptığı ve ailesinden korktuğu için böyle bir yalana başvurduğunu öğrenildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.