1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Danimarka ve Avustralya Yenişemediler
Galatasarayın Mutluluğu 1 Hafta Sürdü

Galatasaray'ın Mutluluğu 1 Hafta Sürdü

Geçen hafta Eskişehirspor'u 4-2'lik skorla yenen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a kendi sahasında 1-0 yenildi.

A+A-

Geçen hafta Eskişehirspor'u 4-2'lik skorla yenen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a kendi sahasında 1-0 yenildi.
 

İLK YARI:

Karşılaşma başlamadan önce Gaziantepspor kalesindeki filede fark edilen yırtık onarıldı. Maça bu nedenle 2 dakika geç başlandı. Gaziantepspor golü erken buldu.

4. dakikada, Cenk Tosun savunma arkasına kafa ile topu sarkıttı, topa iyi hareketlenen Sosa, ceza sahası içinde topla buluştu ve topu Zapata'nın bacak arasından ağlara gönderdi. 1-0.

10. dakikada, Wagner'in pası ile ceza sahası içine giren Popov, şutunu çekmekte gecikince Servet araya girerek tehlikeyi önledi.

19. dakikada, Galatasaray önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Hakan Balta'nın pasında Stancu göğsüyle kontrol etmek isterken top sekti ve Culio'ya gitti. Culio'nun ceza sahası içine çevirdiği topa Stancu kafa ile güzel bir vuruş yaptı ve Karcemarskas son anda kontrol etti.

34. dakikada, Sosa'nın penaltı noktasına yaptığı ortayı Elyasa göğsü ile kontrol ederek düzeltti, sol ayağıyla vuruşa hazırlanırken savunma araya girerek tehlikeyi önledi.

35. dakikada, Stancu'nun ceza sahasına gönderdiği serbest vuruşta, Emre Güngör kafa ile topu kornere gönderdi. Stancu'nun köşe vuruşu kaleci Karcemars'ta kaldı.

Karşılaşmada başka önemli pozisyon olmayınca ilk yarı Gaziantepspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI:

47. dakikada, ani gelişen Gaziantepspor atağında Sosa topla buluştu ve hızla ceza sahasına girdi, bu oyuncunun şutu Zapata'da kaldı.

66. dakikada, Yekta Kurtuluş sol kanattan pres yaptı ve topu kaptı. Yekta topu Culio'nun önüne bıraktı, bu oyuncunun sert şutu üst direğe çarparak havalandı, pozisyon autla sonuçlandı.

78. dakikada, ceza sahasına gönderilen uzun topu Baroş indirdi, Yekta vurmadan Yalçın araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

82. dakikada, yay üzerinde altığı topu Hakan'ın üstünden aşırtarak ceza sahasına giren Wagner yerde kaldı, hakem Yunus Yıldırım devam ettirirken, kırmızı siyahlılar bu karara itiraz etti.

88. dakikada, ceza sahasında 3 rakibi arasından çıkmak isteyen Culio düştü ve topu kaybetti, ani gelişen Gaziantepspor atağında, Yekta kayarak Olcan'ın gitmesine izin vermedi.

Dk. 90 artı birde ceza sahası içine gönderilen pası Kazım, Baroş'a indirdi, bu futbolcunun şutu üstten auta çıktı. Galatasaray beraberlik şansını kullanamadı.

Dk. 90 2 de Servet'in uzun pasına Baroş hareketlendi, Karcemarskas çıktı ve mutlak golü yatarak önledi. Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca maç ev sahibi Gaziantepspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.