1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Dondurucu Soğuklar
Fuat Doğanay Hayatını KAYBETTİ

Fuat Doğanay Hayatını KAYBETTİ

Kars'ın sevilen simalarından Fuat Doğanay, Ankara'daki evinde yaşamına son verdi.

A+A-

Kars’ın sevilen simalarından Fuat Doğanay (50), Ankara’daki evinde yaşamına son verdi. 

Edinilen bilgilere göre, 21 Aralık gece saatlerinde  yaşadığı depresyona bağlı olarak bunalıma giren Doğanay, yaşamına son verdi. 

Kars'ta Bistro Kar Restoran'ın işletmeciliği uzun yıllar yapan ve sonrasında Kars Belediyesi tarafından işletme izni elinden alınan Fuat Doğanay, Ankara'ya göç etti. Ankara'da sürekli işi ile ilgili yaşadıklarından dert yanan ve yapılanların haksızlık olduğunu dile getiren Doğanay, bunalımdan çıkamayarak kendi yaşamına son verdi.

Doğanay'ın cenazesi bugün (23 Aralık) Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kars'tan ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.

"Fuat Doğanay Kars’ta gerek kişiliği gerekse de esnaflığıyla çok sevilen bir isimdi. Bizlerde sevgili dostumuz Merhum Fuat Doğanay’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.”

İlgili Haberler

- Bistro Kar Restoran Yıkılmak İsteniyor

- ‘Bistro Kar' Restoran Talan EDİLDİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.