1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sarıkamış'ta Tekvando Kursuna İLGİ
Ford Bayii Yeni Nesil Araçlarını TANITTI

Ford Bayii Yeni Nesil Araçlarını TANITTI

Kars Cihan Otomotiv yeni nesil araçların tanıtımını Cumhuriyet Meydanı'nda yaptı.

A+A-

Kars Cihan Otomotiv yeni nesil araçların tanıtımını Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı. Tanıtım; 11 Kasım Pazar günü 08:00–16:00 saatleri arasında yine Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.

Ford Transit Custom, Yeni Ranger ve Focus 1.0 motor; arazi, ticari ve binek araçlarının tanıtımına vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Kars Cihan Otomotiv Satış Müdürü Serkan Kazak ve diğer görevliler araçların tüm özelliklerini vatandaşlara bir bir anlattılar. İlginin yoğun olmasının da Kars’ta son model arabalara duyulan ilginin de bir göstergesi oldu.

Custom, Ranger ve yeni 1000 motorluk Focus marka araçların kompaktlık, çevresel performans, yeni dizaynları ve Otomotiv’in deneyimi tanıtımla gözler önüne serildi.

Kars Cihan Otomotiv Satış Müdürü Serkan Kazak, yeni çıkan araçlarının tanıtımında yaptığı konuşmasında, araçlarının dizaynları ve teknoloji donanımlarıyla vatandaşların çağ atlayarak geleceğe atılma imkanı bulacaklarını söyledi.

Firmalarında üretilen ticari, binek ve arazi araçlarının yenilenmenin her seferinde gerçek bir başarı oluşturan somut, belirgin, ölçülebilir unsurlara dayandırdıklarını da dile getiren Kazak, ergonomide, sürüş deneyiminde, mimaride ve çevresel olarak yeniden doğuş fikriyle birçok yeniliği bir araya getirdiklerini söyledi.

Kars Cihan Oto Ford Bayii Satış Müdürü Serkan Kazak şunları söyledi:

“Bugün ve 11 Kasım Pazar günü itibariyle Ford araçlarımızın yeni çıkan modellerini tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu araçlar Ford Tourneo Custom, yeni Ranger ve Ford 1.0 litre Focus’un Kars Merkez Cumhuriyet Meydanında tanıtımını yapıyoruz. Bütün Kars halkımızı Pazar gününe kadar devam edecek olan aktivitemize bekliyoruz.

Yeni çıkan modellerimizden Tourneo Custom’un özelliklerinden bazılar geri görüş kamerası, 2.2 yeni nesil dediğimiz global puma motor, önden çekişli bir araç, yakıtı ise ortalama 7.7 ile çok az yakan bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda da ön ve arka olmak üzere park sensoru, şerit takip sistemi dediğimiz sistemle şeritten çıkıldığı zaman direksiyondaki titreme sayesinde şerit ihlali uyarısı veriyor. Bu sayede de olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası ve mp3 çalar yanı sıra koltuklardaki ısıtma sistemiyle sürücülerine konforlu bir sürüş sağlıyor. Bütün koltukları ön tarafa doğru katlanabilir özelliği taşıyan bu aracımız 8+1 özelliğine sahip olmakla beraber ticari ve binek olarak kalabalık ailelere önerebileceğimiz bir araçtır. Araç alımlarında en büyük etken servis ve yedek parçadır, bizim araçlarımızın servisleri Türkiye’nin hemen hemen her tarafında mevcuttur.

İkinci yeni modelimiz olan Ford Ranger’in özelliklerinden bazıları ise şunlardır. Hem 4x2 hem de 4x4 şanzıman seçenekleriyle sunulmakta olan bir modeldir. 150 beygir motor seçeneğiyle 2.2 motorluk bir araçtır. Eski Ranger’e göre sudan geçme özelliğine sahip olan bu yeni model aracımız 1 metreye yakın sudan geçme özelliği taşıyor. Bu özellikte Ranger’i bu sınıfta en yukarı kılan bir özelliktir. Aracımızda güvenlik donanımı olarak ABS, EBD, klima, yol bilgisayarı standart olarak sunulan donanımlardan bazılarıdır.

Üçüncü yeni model aracımız olan Ford Focus ise yeni motor teknolojisine dikkat çekmek istiyorum. 1 litre EcoBoost motor (turbo beslemeli) 3 piston, 998 diye tabir ettiğimiz 1 litre Focus Avrupa da ve dünyada yılın motor ödülünü alan bir araçtır. Markalar içerisinde sadece Ford da kullanılan bu sistem özellikle yakıtı dizel veya LPG kadar uygun yakmaktadır. Ortalama yakıt verilerimiz 5.1, şehir içerisinde 4.4 ve şehir dışarısında 6.4 lük bir yakıt tüketimine sahip bir araçtır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.