Filelerde Kars Rüzgarı ESTİ

Filelerde Kars Rüzgarı ESTİ

Kars Gençlik Spor bayan voleybol takımı Bitlis’i 3-0 mağlup etti

A+A-
Kars Gençlik Spor bayan voleybol takımı Bitlis’i 3-0 mağlup etti
 
Türkiye Voleybol Federasyonu deplasmanlı Bölge Lig Bayan Voleybol müsabakası ikinci hafta karşılaşmasında ilk maçına çıkan Kars Gençlik Spor, Bitlis Gençlik Spor’u 3-o mağlup etti.
 
Kars Kapalıspor Salonu’nda gerçekleşen müsabaka öncesinde bir açıklama yapan Kars Gençlik Spor Teknik Direktörü Alaattin Kurtaal, “Bizler bu maç çok iyi hazırlandık. Galibiyete hazırız. Bu bizim ilk maçımız rakibimiz bizden önce bir maç daha yaptı ama maçı kaybettiler. Bunun vermiş olduğu avantajla ve ev sahibi olmamız bizim için bir avantaj oldu. Umarım bu ilk maçımızı kazanır ve bu sevinci hep birlikte yaşarız.” dedi.
 
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Muharrem Toraman da, geçtiğimiz yıl bölge amatör lig de ikinci olan takımın bu yılda başarılı olacağını belirterek, “Amatör Spor Kulübü olarak sadece futbol değil diğer spor alanlarına da destek veriyoruz. Bu sene inşallah takımımızı üst gruba çıkarıp 3. Lige taşımayı düşünüyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri olarak, kendi imkanlarımızla destek veriyoruz. Ama diğer kesimlerden herhangi bir destek alamıyoruz. Seyirci anlamında da destek bulamıyoruz. Herkesin maddi ve manevi desteğini bekliyoruz.” dedi.
 
Toraman ayrıca, Kars’ın kış memleketi olduğuna dikkat çekerek, salon sporuna önem verilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.